Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4
   
 
    
 
 
  Gedenktekens >> Begraafplaatsinrichting  
 
 
 
Specials voor begraafplaatsen, crematoria en begrafenisondernemers
Van Wijngaarden Gedenktekens is een klein bedrijf met veel ervaring en grote ambities. Naast onze core business, het leveren en plaatsen van monumenten voor particulieren, werken wij sinds enkele jaren mee aan grote projecten voor begraafplaatsen en begrafenisondernemers.
De urnenzuil
De urnenzuil is een massief natuurstenen zuil met ruimte voor 2, 3 of 4 urnen.
Het geheel wordt afgesloten met een natuurstenen plaat.

De urnenzuil is uitermate geschikt voor families die tot nu toe niet de mogelijkheid hadden urnen bij elkaar te plaatsen. Ook voor algemeen gebruik is de zuil uitermate geschikt.

De zuilen kunnen geplaatst worden op plaatsen die niet bruikbaar zijn voor het graven van een graf door bijvoorbeeld boomwortels of ruimtegebrek. Ook het creŰren van een zuilenbos is een mogelijkheid.

Inmiddels zijn de eerste zuilen geplaatst op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag. De reacties zijn nu al boven verwachting.

De zuilen zijn leverbaar in verschillende natuursteensoorten en bewerkingen. De vorm van de bovenkant is bespreekbaar. De zuilen worden geplaatst op een fundatieplaat van beton. 
De urnenzuil

Urnenmuur en carrousel in natuursteen
Sinds enkele jaren bouwt Van Wijngaarden Gedenktekens urnenmuren en carrousels volledig opgetrokken uit natuursteen. De kwaliteit is uitstekend en de prijs zal u in positieve zin verbazen, zeker als deze wordt vergeleken met het nu gangbare beton. Vorm en materiaal worden volledig in overleg met u gekozen.
Urnenmuur en carrousel in natuursteen 


Het dubbele bovengrondse graf
Wat altijd tot de verbeelding sprak was een mausoleum voor de familie als laatste rustplaats. Voorschriften en kosten zorgen ervoor dat mausolea weinig worden gebouwd in Nederland.
Van Wijngaarden heeft nu een mausoleum voor twee overledenen ontwikkeld die in de meeste gevallen wel aan de voorschriften voldoet en betaalbaar is. De basis vormt een betonnen casco wat wordt bekleed met natuursteen. Natuursteen en vorm worden in overleg met de klant bepaald.
Het dubbele bovengrondse graf 


Galerijgraven
Van Wijngaarden Gedenktekens bekleedt casco galerijgraven met natuursteen. In Den Haag zijn er inmiddels 90 geplaatst, in Zwolle 90 en in Lelystad 60. Door kleine aanpassingen en het gebruik van verschillende materialen heeft iedere uitvoering een geheel eigen karakter gekregen. De galerijgraven moesten in Den Haag in een monumentale omgeving passen. In Zwolle werden de galerijgraven onderdeel van een nieuw modern deel van de begraafplaats. Op de begraafplaats in Lelystad moest een tekst van de stadsdichter in het geheel ge´ntegreerd worden. De galerijgraven vormen zo een bijzonder kunstobject op zich.
Galerijgraven 

 
 
Van Wijngaarden Gedenktekens "Voor een persoonlijk en passend gedenkteken"
     

  Uw Specialist voor: Grafmonumenten, Grafstenen, Urnen, Urnengraven en Urnenmonumenten.

Stap gerust bij ons binnen, onze openingstijden:     dinsdag t/m vrijdag 10.00-16.00 uur en zaterdag 10.00-13.00 uur.

U kunt ook bellen voor een afspraak buiten onze reguliere openingstijden.  

 
   
  Van Wijngaarden Gedenktekens F. Mortelmansstraat 2 2273 LE Voorburg
 
   
  Tel. 070-3000500 Fax 070-3874474 KvK-nr: 27244969  Facebook


  Startpagina Familiegraf Algemeen graf Kindergraf
  Urnen Accessoires & Sieraden Inscripties Bestellen via Internet
  Restauratie Begraafplaatsinrichting Overige Contact & adres

 
     Disclaimer Website       Sitemap           Copyright ©  2017  ©  KellyW Design